Zoeken

Tricklebolt Neemt ’S Werelds Eerste 'Drive-In Live Album' Op

En jij kunt erbij zijn!


De Sallandse rockers van Tricklebolt plakken een extra datum aan hun Drive Tour en geven op 15 augustus een Drive-In concert dat opgenomen zal worden als ‘s werelds eerste Drive-In Live Album.Al in mei zetten ze Nederland’s eerste Drive-in concert op de kaart door in de loading dock van poppodium Hedon in Zwolle te spelen voor een klein, gemotoriseerd publiek. De video van deze primeur werd in de media zo enthousiast ontvangen dat de band naarstig op zoek ging naar mogelijkheden om een heus Drive-In concert op een grotere buitenlocatie te realiseren.


Dit corona-proof plan is doorgezet en Tricklebolt zal op 15 augustus, als uitsmijter van hun DRIVE TOUR, het felbegeerde drive-in concert geven in Lemele, én opnemen!“Laten we de show gewoon opnemen! Een live album, Tricklebolt op de manier waarop we het beste tot ons recht komen.” “Drive-ins en live albums zijn twee dingen die we altijd al heel cool en 70’s vonden. Gek genoeg zijn die nog nooit gecombineerd. Dus ‘s werelds eerste live album opnemen, met sirenes en getoeter, hoe vet is dat? – Gitarist Tim Kampman


"De band beschouwt deze live-opnames als een documentatie van een nieuwe manier van live-events beleven. Hoewel Covid-19 de muziekindustrie flink teistert, triggert het ook tot creativiteit en nieuwe concepten!"


Tip: You’ll drive!! Kom met je mooiste oldtimer, cabrio of motor, want er gaat ook professioneel gefilmd worden!” Kaarten voor het Drive-in concert kosten 15 euro per inzittende en zijn per direct beschikbaar hier.

Deze zullen volgens Tricklebolt “rap gaan”, dus wees er snel bij! Er is plek voor maximaal 100 mensen.


http://www.tricklebolt.nl/


14 weergaven0 opmerkingen