Zoeken

Bohemian Betyars Brengt Nieuw Album 'Gubancos' Uit En Kondigt Nederlandse Tourdata Aan

Bohemian Betyars brengt nieuw album Gubancos uit!


Als je hun onvergetelijke festival shows - die we o.a. op Lowlands en Paaspop zagen - nog een keer wilt meemaken, dan hebben we goed nieuws voor je: Bohemian Betyars keert terug naar Nederland!


De Hongaarse ambassadeurs van speed-folk-freak-punk brengen hun nieuwe album Gubancos uit. Het album bevat een combinatie van eclectische smaken van de bandleden, universele en persoonlijke problemen en ook precies het tegenovergestelde ervan. Ze namen het album op als zes kluizenaars, ver weg van de stad en ze betaalden de studio met cryptocurrency, daarnaast brengen ze NFT uit samen met een liefdadigheids campagne.


DE TOURDATA


17-03-2022 / P60 TICKETS


18-03-2022 / Metropool TICKETS


19-03-2022 / Mezz TICKETS


20-03-2022 / Bolwerk TICKETS


De eerste tracks van Gubancos begonnen drie jaar geleden vorm te krijgen, Bohemian Betyars gaf zichzelf dus voldoende tijd om het nieuwe album te laten rijpen. Dit deden ze in een afgezonderd dorp in Hongarije, waar ze zichzelf teruggetrokken tijdens de quarantaine. Hoewel het nieuwe album erg eclectisch is met nummers waarop je wil dansen, zijn de teksten somberd en bitterzoet, zoals ze uitleggen:


“Als ik het zacht uit wil drukken, ik heb een verwarde periode in mijn leven eruit geschreven en afgesloten. Eerlijk gezegd was het nogal een verloren en depressieve periode die ik vertaald heb naar deze teksten. Deze teksten weerspiegelen de kwetsbaarheid van de wereld en de steeds sterker wordende liefde voor onze omgeving. Sinds ons laatste album zijn er veel teleurstellingen geweest in onze wereld - ik wilde deze ervaring overbrengen via onze nummers aangezien deze ervaring ook zaken oploste voor me. Het zal te gek zijn om deze teksten en ervaringen uit te schreeuwen tijdens de optredens en ik hoop dat ze ook iets in gang zullen zetten!"


http://bohemianbetyars.hu/

9 weergaven0 opmerkingen